طريقه بيتزا بالمكرونة ، وصفة المكرونة باللحمة المفرومة
[size=24][size=18][size=24][size=24][size=18][size=24][size=24]
الوصف:
كيس مكرونة سباجيتى مسلوقة
1/3 كجم مفروم معصج
1/4 كجم موزاريلا
زعتر
بصل احمر حلقات
فلفل كوبى حلقات رفيعة
3 معلقة جبنة رومى مبشورة
1 كوب عصير طماطم مطهى و مضاف اليه ملح و فلفل
معلقتين بقسماط ناعم
الطريقة
تدهنى قالب بايركس بالزبدة
وترشيه بالبقسماط
تفرشى المكرونة السباجيتى و تراعى انك ترفعى المكرونة على الجوانب الخاصة بالبايركس
سخنى صوص الطماطم و ضعي عليه العصاج
وعندما يصبح جاهز صبيه فوق المكرونة
افرشى طبقة الفلفل الرومى
البصل الحلقات الرفيع
ثم طبقة الجبنة الموزاريلا
ثم الجبنة الرومى المبشورة
و فى الآخر رشة الزعتر
و تدخليها الفرن 12 - 15 دقيقة
تقطع و هى ليست ساخنه كثيرا[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=24][size=18][size=24][size=24][size=18][size=24][size=24]
الوصف:
كيس مكرونة سباجيتى مسلوقة
1/3 كجم مفروم معصج
1/4 كجم موزاريلا
زعتر
بصل احمر حلقات
فلفل كوبى حلقات رفيعة
3 معلقة جبنة رومى مبشورة
1 كوب عصير طماطم مطهى و مضاف اليه ملح و فلفل
معلقتين بقسماط ناعم
الطريقة
تدهنى قالب بايركس بالزبدة
وترشيه بالبقسماط
تفرشى المكرونة السباجيتى و تراعى انك ترفعى المكرونة على الجوانب الخاصة بالبايركس
سخنى صوص الطماطم و ضعي عليه العصاج
وعندما يصبح جاهز صبيه فوق المكرونة
افرشى طبقة الفلفل الرومى
البصل الحلقات الرفيع
ثم طبقة الجبنة الموزاريلا
ثم الجبنة الرومى المبشورة
و فى الآخر رشة الزعتر
و تدخليها الفرن 12 - 15 دقيقة
تقطع و هى ليست ساخنه كثيرا[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]